Brașoveancă înșelată prin metoda ‘Accidentul’: I-a plătit unui necunoscut 20.000 de lei

Un tânăr de 21 de ani din Brașov a fost reținut sub acuzația de înșelăciune după ce ar fi înșelat o bătrână prin metoda accidentul. Tânărul a sunat pe telefonul fix al femeii și i-ar fi spus că fiica ei ar fi suferit un accident rutier.

Acesta i-a spus bătrânei că pentru a-i salva viața fiicei sale, trebuia să plătească o operație în valoare de 30.000 de lei.

Șocată de vestea primită, femeia a acceptat să plătească un prim avans, în valoare de 20.000 de lei. S-a întâlnit cu autorul apelului și i-a înmânat banii.

Și-a dat seama că a fost păcălită abia când a fost contactată telefonic de fiica ei. Era deja prea târziu, pentru că își dăduse deja toate economiile necunoscutului.

Femeia a reclamat fapta la Poliție.

Anchetatorii au reușit să-l identifice pe autorul faptei. La percheziția efectuată la domiciliul învinuitului, polițiștii au găsit mai multe probe și chiar o parte din banii pe care acesta i-a luat de la bătrână.

Tânărul a fost reținut pentru înșelăciune. Anchetatorii încearcă acum să stabilească întreaga activitate infracțională a inculpatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.