Braşoveancă reţinută după ce a încercat să-și omoare iubitul

O femeie din braşov a fost reţinută de procurori, după ce aceasta a încercat să-şi ucidă cu sânge rece iubitul. Braşoveanca în vârstă de 49 de ani era cam geloasă pe iubitul cu opt ani mai tânăr, mereu îngrijorată că acesta ar putea s-o părăsească pentru o altă femeie. În ultima vreme, povestesc vecinii scandalurile s-au ţinut lanţ între cei doi. Cu toate acestea nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea grozăvii. Un scandal extrem de violent a izbucnit luni seară între cei doi. În pragul furiei, bărbatul a vrut să-şi dea afară iubita din casă. Nu a stat prea mult pe gânduri şi a luat un cuţit cu care şi-a lovit partenerul în zona intercostală. Victima a cerut imediat ajutorul medicilor care au sosit la faţa locului şi l-au transportat pe tânăr la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost expertizat de medicii legişti care au stabilit că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol în urma loviturii de cuţit. Femeia a fost imediat reţinută sub acuzaţia de tentativă ve omor.
„Este un dosar pe rol, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. Suspecta în caz, o femeie în vârstă de 49 de ani, este reținută, iar astăzi va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă”, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Citeste și:  Oamenii de știință au descoperit că vulturii își schimbă traiectoria de zbor pentru a evita zona războiului din Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.