Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

La final de martie, Timea a fost prezentă, alături de alți 60 de studenți din toată lumea, la o vizită de lucru între organizațiile mondiale care au sediile oficiale în Geneva, Elveția.

În cadrul vizitelor oficiale la sediile organizațiilor precum ONU, WHO, WTO, CERN, Philip Morris International, UNECE, Crucea Roșie și HES-SO University, au fost prezenți 60 de studenți din toată lumea, începând din America până în Taiwan, printre care și brașoveanca Timea Lőrincz. Tema vizitei de lucru a fost “Cum vor interacționa instituțiile internaționale și companiile private cu noile nevoi tehnologice în viitor?“ , mai multe detalii aici https://ew-ei.eu/course/study-mission-geneva-march-2024/ .

Studenții au avut ocazia să dezbată, pe lângă tema propusă, și altele de interes internațional, cu profesioniști și cercetători de renume internațional. De asemenea, tinerii au fost împărțiți pe departamente diferite pentru a realiza proiecte punând accent pe dezvoltarea tehnologiei ținând cont de sustenabilitate, ca mai apoi sa prezintă diferite viziuni către reprezentanții instituțiilor respective.

Citeste și:  Loteria Română organizează, sâmbătă, extrageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40

“Am avut oportunitatea să mi se ofere un loc din 60 la această vizită oficială de lucru în Geneva. Consider că mi-a format o dimensiune mai complexă și profundă a gândirii asupra viitorului, din punct de vedere internațional, așa cum ne-au relatat oficialii din sediile organizațiilor mondiale. Astfel, prin relaționarea directă începând cu diplomați precum Ambasadorul Italiei până la cercetători în medicină de la HES-SO University și ingineri la CERN, am putut lămuri și întreba aspecte ce țin de instituțiile respective și planurile dumnealor pe viitor. Mă bucur că, pe lângă mine, fiind din Brașov, au mai fost 4 tineri din România, cu care păstrez legatura pe viitoare proiecte!

Le mulțumesc pe această cale tuturor firmelor care mi-au oferit sponsorizările, care au acoperit costurile acestei experiențe!”, a declarat Timea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.