Brașoveanul Ionuț Caracudă va participa, în wekend, la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Cultursim și Fitness

Brașoveanul Ionuț Caracudă va participa, în wekend, la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Cultursim și Fitness, ce se va ție la Santa Susana in Spania. La ceva mai bine de o lună de la Campionatele Europene, Ionuț revine în localitatea spaniolă pentru a încerca obținerea unui nou rezultat frumos pentru Brașov și România. „Am emoții, ca orice concurent, chiar dacă am o experiență foarte mare la acest nivel. Concurența va fi și mai acerbă decât cea de la europene, astfel că se poate întâmpla orice. Eu mi-aș dori un rezultat mai bun ca și anul trecut, când am terminat pe locul 8. Nu va fi ușor, pentru că toți competitorii s-au pregătit foarte bine, dar sunt încrezător că pot reprezenta cu mândrie Brașovul și România”, a declarat Ionuț Caracudă.
Sportivul brașovean a tras tare în ultima perioadă, îmbinând munca sa de antrenor personal la 18 Gym Fitness Club, unde își îndrumă elevii spre un stil de viață sănătos, cu antrenamentele pentru întrecerea mondială. „Am avut o perioadă bună, deși am suferit o mică accidentare la unul dintre degetele mâinii stângi ce m-a făcut să regândesc programul de pregătire. Combinația asta dintre lucrul cu elevii mei, unii foarte amibițioși, și antrenamentele pentru cea mai importantă competiție din acest an mi-au dat așa, un vibe frumos, care sper să mă ajute să obțin un loc cât mai sus în Spania”, a mai adăugat Ionuț.
Ionuț Caracudă va participa la mondiale la categoria 80 kilograme destonată celor care au peste 50 de ani (Ionuț are 54 de primăveri). Sistemul de desfășurare este următorul: în prima etapă vor intra pe scenă toți competitorii, în mai multe serii, după care se vor alege primii 10 care vor ajunge în semifinale; după o nouă rundă pe scenă, arbitrii vor alege 6 concurenți, care se vor lupta în marea finală pentru podium.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.