Brașoveanul Nicolae Negumereanu este românul care luptă în galele UFC!

Sportivul brașovean Nicolae Negumereanu (27 de ani) este românul care luptă în galele UFC! „Nick” a obținut duminică, 6 martie, a treia victorie la rând în cea mai tare promoție de MMA din lume, după un meci dramatic cu nigerianul Kennedy Nzechukwu (29 de ani).

Negumereanu nu a pierdut până în acest moment nicio partidă disputată la profesioniști. A disputat 9 partide și a reușit să le câștige pe toate înainte de limită. La ultima gală, RXF MMA 31, Negumereanu l-a învins prin submission pe Kalman Kovacs. De remarcat că luptătorul român activează la categoria Light Heavyweight (93 kg), cea la care Jon Jones este campion în UFC. În cadrul show-ului UFC din Londra va lupta şi fostul campion din kickboxing, Gokhan Saki, potrivit publicației fanatik.ro.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Sportul de contact poate fi o mandrie națională pentru țara noastră, Romania avand, de-a lungul timpului, sportivi ca Leonard Doroftei, Lucian Bute, Daniel Ghita si Bejamin Adegbuyi care au reprezentat țara cu cinste în box și în kickbox, la nivel mondial. Acum a venit rândul lui Nicolae Negumereanu care deja scrie istorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.