Brașovenii au parte de prețuri speciale, la prima ediție a Festivalului Massif din Poiana Brașov

Organizatorii Massif lansează campania ,,BrassoViza”, prima campanie locală dedicată brașovenilor. În perioada 28 noiembrie – 7 ianuarie, cei care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special, prin care își pot asigura participarea la prima ediție a celui mai așteptat festival de la munte, din Europa.

Cei care vor să își achiziționeze abonamentele folosind buletinul de Brașov, pot scana codul QR dedicat campaniei sau pot accesa site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea For Locals. După completarea și confirmarea datelor din formular, brașovenii vor primi pe mail un cod de discount pe care îl pot folosi la achiziționarea abonamentelor General Access.

Citeste și:  Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov invită publicul miercuri, 8 februarie, ora 17:00, la „Recitalul de la ora cinci”

Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 euro plus taxe.

Massif va avea loc între 3 și 5 martie, în Poiana Brașov. În curând organizatorii vor anunța și cine sunt primii artiști naționali și internaționali care vor veni iarna aceasta în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.