Brașovenii NU vor avea reducere la transportul pe cablu din Poiana Braşov

Consilierii locali PSD Braşov au propus în plenul şedinţei de astăzi, un amendament care prevede acordarea unei reduceri de 10% la transportul pe cablu din Poiana Braşov, în intervalul luni-vineri, tuturor celor care fac dovada domiciliului în Municipiul Braşov.

Amendamentul nu a trecut, PNL, PMP, UDMR, FDGR votând împotrivă.

„Ne dorim, ca pe lângă facilităţile oferite altor categorii de persoane, ca toţi braşovenii să beneficieze de o astfel de reducere. În primul rând, ca semn de respect faţă de toţi cei care locuiesc în oraşul nostru şi care sunt iubitori ai schiului. De asemenea, dorim încurajarea sportului de masă şi reducerea aglomeraţiei ce se creează în fiecare weekend. Primăria Braşov are fonduri suficiente, astfel încât impactul bugetar al acordării acestei facilităţi, nu este unul mare!

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Executivul Primăriei şi toţi ceilalţi consilieri locali care au votat împotriva acestei propuneri a grupului de consilieri locali PSD ar trebui să ţină cont şi de domeniile care fac viaţa oamenilor mai bună. Nu putem sacrifica anumite proiecte în defavoarea unora recreaţionale!”a declarat Constantin Chicuş, iniţiatorul acestui amendament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.