Braşovenii reclamă neglijenţa Primăriei faţă de spaţiile verzi

Locuitorii din mai multe zone ale Braşovului, se plâng de faptul că zonele verzi administrate de Primăria Braşov au fost ”uitate” de municipalitate. O adevărată junglă a crescut pe spaţiile verzi din jurul blocurilor în toate cartierele din Braşov. Primăria se scuză şi spune că există un program de întreţinere a spaţiilor verzi, dar asta nu le ţine de cald braşovenilor din blocurile năpădite de boscheţi.

Pe bună dreptate oamenii reclamă faptul că doresc o igienizare şi cosmetizare promptă a spaţiilor cu verdeaţă, indiferent de vreme. ”Scuza Primăriei Braşov legată de vreme nu stă în picioare. Aşa cum s-a tuns iarba pe traseul pe care primarul îl vede în drum spre casă, aşa cum giratoriie au fost întreţinute pe ploaie, aşa să întreţină şi spaţiile din jurul blocurilor”, a reclamat un locatar supărat.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

În apărarea braşovenilor a sărit şi ASUM, care a somat Primăria să treacă imediat la treabă:

”Igienizare selectivă! Firma de salubritate, plătită de Primărie să cosească iarba, prestează acest serviciu selectiv. Imaginile transmise ASUM au fost surprinse pe străzile Cocorului, Barbu Lăutaru, L.C. Babeș. Locuitorii din zonă se întreabă, pe bună dreptate, dacă și plata acestei firme se face la fel, selectiv. Primăria plătește toată lucrarea, sau doar pe atât cât a prestat firma? Cineva de la Primărie verifică modul în care firma de salubritate prestează această activitate? Vorbim de bani publici aici!

Din partea Primăriei Brașov, domnul Sorin Toarcea ne-a transmis următoarele”Cosirea se face conform unui grafic stabilit de Primaria Brasov. A existat întârzieri din cauza timpului nefavorabil, dar săptămâna aceasta se va recupera aceasta întârziere. Prioritare au fost unitățile de învățământ și locurile de joaca. Ieri s-a cosit in zona străzii Cocorului, iar de astazi s-a început in zona străzilor Zorilor-Alexandru cel Bun-Carpaților”. Mulțumim pentru promptitudine! Vom urmări atent modul în care se prestează acest serviciu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.