Brașovenii sunt invitați la dezbaterea publică privind Proiectul de buget al Judeţului Braşov pentru 2022

Consiliul Județean Brașov aduce la cunoștință cetățenilor județului Brașov că miercuri, 9 februarie 2022, începând cu ora 11:00, va avea loc dezbaterea publică privind Proiectul de buget al Judeţului Braşov, al creditelor de angajament pe anul 2022 și estimările pentru anii 2023-2025. Dezbaterea va avea loc în sistem de videoconferinţă.

Documentul privind Proiectul de buget al Județului Brașov, al creditelor de angajament pe anul 2022 și estimările pentru anii 2023-2025 poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean Brașov www.judbrasov.ro, secţiunea Dezbatere publică.

Persoanele fizice, instituțiile publice şi organizațiile interesate cu privire la proiectul supus dezbaterii sunt invitate să participe la această dezbatere publică organizată în sistem de videoconferinţă pe platforma electronică Zoom, în data și la ora mai sus menționate.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Pentru accesul online la şedinţa de dezbatere, cetăţenii se pot înscrie până în data de 8 februarie 2022, ora 16:00, pe adresa de mail dezbateri@cjbrasov.ro, cu următoarele date de contact: Nume, Prenume / Instituţie, Email, urmând ca în ziua dezbaterii publice să primească linkul de acces la sedinţă.

Dezbaterea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.