alphaville

Brașovenii umiliți la Serviciul de Înmatriculări: Programări de 2-3 săptămâni la numerele provizorii

Bătaie de joc la Serviciul Înmatriculări Brașov. Cei care doresc să obțină numere provizorii primesc programări peste 2-3 săptămâni. Totul din cauza lipsei tipizatelor pentru înmatriculare.

Afectați sunt și dealerii auto care nu-și pot vinde mașinile pentru că nu le pot oferi clienților numere provizorii de circulație.

„Problema durează de mai bine de o săptămână. Mergem la ghișeu și cerem formularul pentru 10-15 mașini și primim doar pentru cinci. Vă dați seama în ce postură ne aflăm noi față de client. Omul a plătit mașina și vrea să se bucure de ea. Trebuie să-i amânăm pe oameni de pe o zi pe alta. Mulți clienți ne-au amenințat că vor cere anularea contractului de vânzare-cumpărare”, ne-a declarat reprezentantul unei reprezentanțe auto.

Citeste și:  „Liber la concerte!”, la Kruhnen Musik Halle

Pentru brașovenii care și-au achiziționat singuri mașini din import situația este mult mai gravă, oamenii sunt respinși pe bandă rulantă.

Rămâne varianta audienței la comandant, dar aici au prioritate reprezentanțele auto.

Zeci de brașoveni se plâng că bat zilnic drumul la Serviciul de Înmatriculări în speranța că vor obține numerele provizorii. Totul în zadar.

Funcționarii de la ghișee se scuză spunând că de vină este imprimeria Națională care nu a onorat comanda de tipizate. Nu există niciun termen pentru sosirea acestor imprimate la Brașov. Până la sositea tipizatelor brașovenii vor fi umiliți zilnic în fața Serviciului de Înmatriculări Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.