BrașovȘtiri va transmite exclusiv, LIVE, Revelionul din Piața Sfatului! Show de muzică electronică și artificii în cinci locuri din oraș

  • BrașovȘtiri va transmite exclusiv, LIVE, revelionul din Piața Sfatului, începând cu ora 20:30.

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 10.000 de focuri de artificii care vor fi lansate din cinci locuri din oraș. Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, iar show-ul va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV. Show-ul va putea fi urmărit *LIVE* și pe pagina de Facebook BrașovȘtiri, AICI, începând cu ora 20:30.

DJ-ul și producătorul muzical brașovean Paul Groove va deschide show-ul, la ora 20:30, urmat, o oră mai târziu, de DJ Cahul. De la 22:30, pe scena din Piața Sfatului va urca DJ Mentol, care va rămâne și în prima jumătate de oră a anului 2023. Host-ul show-ului din Piața Sfatului va fi MC-ul Ana Moga, de la Kiss FM Bucuresti, care este tot brașoveancă.

Citeste și:  Maraton de 48 de ore cu Marius Savu, pe frecvența Radio Brașov 87.8 FM, nemaiîntâlnit în istoria radioului braşovean

Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute și se va desfășura concomitent în cinci locuri din oraș. Pe lângă Piața Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetățuii (de asemenea, vizibil și din Piața Sfatului, dar și din restul Centrului Vechi), din Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul și piațeta Uranus (piața Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor 8 minute. Focurile vor fi sincronizate cu efecte simetrice și de ritm, iar frecvența lansărilor va fi o combinație de la 0.01 secunde până la 1 sec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.