brasovtourism.app – aplicația de turism a Consiliului Județean Brașov

Consiliul Judetean Brașov a dezvoltat mai demult o aplicatie legata de turism, https://brasovtourism.app/ destinată atât turiștilor care vin să viziteze județul Brașov, cât și operatorilor economici din domeniul turismului care astfel își pot promova afacerea pe aplicație, informează vicepreședintele CJ Szenner Zoltan.

Aplicația este gratuită, atât pentru utilizatori cât și pentru societățile din domeniu care își deschid cont în ea. Consider că este important să vină Consiliul Județean în sprijinul societăților care activează în domeniul turismului, asigurându-le o platformă gratuită pe care își pot promova produsele și serviciile. Mai ales pentru operatorii mici din domeniu cred că este de ajutor să aibă o platformă pe care se pot promova în mod gratuit.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Aplicația a fost dezvoltată de Eventya, cei care au realizat și aplicația Sibiu City App. Aceștia urmează să aducă și alte îmbunătăției aplicației.

„Până acum am cerut Centrelor de Informare Turistică de pe întreg teritoriul județului să încarce în aplicație evenimentele care se desfășoară în zona lor, am solicitat unităților de cultură subordonate Consiliului Județean să își facă cont și să încarce în aplicație toate evenimentele culturale organizate și am inclus în toate contractele de finanțare pentru proiecte culturale sau sportive cofinanțate de Consiliul Județean, obligația de a încărca evenimentul și pe aplicație”, punctează vicepreședintele CJ Szenner Zoltan.

Recent, a fost încheiat și un contract între Consiliul Județean și Eventya, pentru realizarea de conținut și promovarea aplicației pe mai multe canale on-line tot în scopul de o face cât mai atractivă și vizibilă utilizatorilor.

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

„Dacă activați în domeniul turismului vă invit pe această cale, să vă deschideți un cont în aplicație sau dacă aveți deja un cont, să verificați dacă datele din aplicație: adresă, date de contact, program de funcționare, serviciile oferite, sunt actualizate. Împreună vom reuși să facem aplicația utilă și atractivă pentru utilizatori și vom putea să vă oferim o platformă gratuită pentru promovarea serviciilor. Suntem doar la început, va ma dura un pic, dar este ca o roată pe care trebuie doar să o urnim și după aceea se învârte. Dacă o facem atractivă și o promovăm tot mai mulți utilizatori o vor descărca, cu cât va fi mai folosită de utilizatori, cu atît mai mulți operatori economici din domeniul turismului își vor face cont pe aplicație. Haideți să o punem în mișcare!”, mai spune Szenner Zoltan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.