Brașovul, pe lista celor 23 de județe pentru care se vor aloca despăgubiri pentru inundații

Guvernul discută, în şedinţa de la Palatul Victoria alocarea sumei de 327 de milioane de lei pentru 23 de judeţe afectate de inundaţii.

”Domnul ministru Ştefan şi domnul ministru Vela, ne-am angjat că tratăm cu promptitudine toate solicitările venite pentru plata despăgubirilor pentru pagubele provocate de inundaţii. În ce situaţie suntem?”, a întrebat, joi, premierul Ludovic Orban, în debutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Ion Ştefan a afirmat că se vor aloca 327 de milioane de lei.

”Vă putem informa că dorim să introducem pe ordinea de zi suplimentară un proiect pentru alocarea sumei de 327 de milioane de lei din fondul de fondul de rezervă, pentru 1.211 obiective din 23 de judeţe. Aşa cum ne-am angajat suntem pregătiţi să venim în sprijinul cetăţenilor şi primarilor şi UAT-urilor”, a afirmat Ioh Ştefan.

Citeste și:  Peste 3.000 de oameni în tribunele de pe Tineretului la FC Braşov – Dinamo. Stegarii au cedat în faţa “câinilor”

Acesta a enumerat judeţele care sunt vizate de proiect: Arad, Bihor, Botoşani, Buzău, Braşov, Covasna, Dâmboviţa, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedara, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Timiş, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.