BREAKING: Marius Cisar a murit: Directorul Reduta a făcut infarct în biroul său

Directorul Centrului Cultural ,,Reduta, Marius Cisar a murit în urma unui infarct suferit în timp ce se afla la serviciu. Marius Cisar s-a simțit rău și a cerut ajutorul colegilor care au sunat la 112.

Un echipaj SMURD a sosit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Paramedicii l-au resuscitat zeci de minute, însă nu l-au putut salva. Se pare că infarctul ar fi survenit pe fondul oboselii și stresului la locul de muncă.

„Suntem șocați, nu ne vine să credem că s-a întâmplat așa ceva. Dimineață m-am întâlnit cu el. Totul era în regulă, iar câteva minute mai târziu, mă aflam în biroul meu. Am auzit agitație mare și am ieșit să văd ce se întâmplă. Colegele erau foarte speriate și mi-au spus că domnul Cisar se simte rău. Au chemat SMURDUL. se pare că a fost un pre-infarct, iar el a încercat să se miște, s-a agitat și a intrat în stop cardio-respirator. Mai bine de o ora s-au chinuit cei de la SMURD să-l resusciteze. Am sperat până în ultima clipă că va fi bine. Din păcate s-a stins. Dumnezeu să-l odihnească”, a povestit un angajt al Centrului, ultimele clipe din viața fostului director al Centrului Culural Reduta.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.