Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, alături de veterani, printr-o campanie dedicată acestora

În data de 28 aprilie, militarii Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” în colaborare cu Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” și Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” au distribuit pachetele cadou pregătite pentru veteranii de război din Tărlungeni, Teliu, Lunca Câlnicului, Feldioara și Ungra.

Patriotismul, cu toate acestea, nu este iubirea țărânei, ci iubirea trecutului. Fără cultul trecutului nu există iubire de țară” – Mihai Eminescu

Activitatea este organizată de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Asociația „Alături de Eroi” și cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, și face parte din seria de manifestări dedicate “Zilei Veteranilor de Război-29 Aprilie”, care își propune să readucă în atenția publicului pe veteranii de război, eroi care și-au servit țara pe câmpul de luptă.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de caco la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Suntem alături de veteranii de război pentru că ei au scris istoria și au definit cel mai bine patriotismul.”, au transmis aceștia pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.