Bringo, aplicaţia digitală de cumpărături online, operează și la Brașov

Bringo, aplicaţia digitală de cumpărături online, care operează și la Brașov, oferă servicii în 36 de oraşe.

Printre obiectivele care sunt gestionate de noua conducere se numără extinderea şi consolidarea parteneriatelor existente, atragerea de noi parteneri din categoriile băcănie, igienă şi cosmetice, sport, precum şi construirea unei noi experienţe pentru consumator, prin listarea în aplicaţie a serviciilor de livrare mâncare din restaurante.

“Bringo este un start-up 100% românesc, pe care îl urmăream şi admiram deja pentru profesionalismul şi dinamismul său, dar şi pentru modul excepţional în care a gestionat această perioadă foarte dificilă în care ne aflăm, devenind pentru foarte mulţi dintre noi un partener de încredere prin care ne putem face cumpărăturile uşor şi în siguranţă. Sunt nerăbdătoare să continui extinderea platformei prin mărirea numărului de magazine cu care lucrăm, precum şi prin extinderea serviciului în zona de livrare mâncare caldă, prin încheierea de parteneriate cu restaurante locale”, a declarat Ioana Ilie-Dobre, director general Bringo.

Citeste și:  Scade numărul salvamontiștilor brașoveni din cauza măsurilor de austeritate ale Guvernului

Bringo este o aplicaţie digitală de cumpărături online, prima de acest fel din ţară. Astăzi, reţeaua Bringo numără 36 de oraşe: Baia Mare, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta Turnu-Severin, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara, Zalău, Mangalia, Craiova, Arad, Vaslui, Bacău, Reşiţa, Giurgiu, Olteniţa, Deva, Câmpulung, Târgu Mureş şi Târgovişte.

Printre magazinele disponibile în aplicaţia Bringo se numără supermarket-uri şi hipermarket-uri precum Carrefour, farmaciile SensiBlu şi Dr. Max, drogheria DM, pet-shop-uri Animax, florării şi mulţi alţii. Bringo precizează că livrează cumpărăturile la uşa clienţilor în 90 de minute de la plasarea comenzii sau, cu ridicare din magazin, prin Click & Collect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.