Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brașov organizează ediția de primăvară a Bursei Locurilor de Muncă, un eveniment dedicat conectării angajatorilor cu potențialii candidați. Târgul de joburi va avea loc miercuri, 17 mai, la Casa Armatei din Brașov, începând cu ora 09:00.

Oportunități diverse pentru diverse categorii de profesioniști. Bursa va reuni o gamă largă de companii din diverse domenii de activitate, oferind o multitudine de oportunități profesionale pentru persoane cu diferite calificări și experiențe. Participanții vor putea discuta direct cu reprezentanții firmelor, afla despre posturile disponibile și cerințele specifice, depune CV-uri și participa la interviuri.

Înscrieri deschise pentru angajatori. Firmele interesate să participe la Bursă se pot înscrie și își pot prezenta oferta de locuri de muncă până pe 15 mai. AJOFM Brașov încurajează participarea companiilor care au produse atractive pentru a crește gradul de atractivitate a evenimentului și a facilita găsirea rapidă a candidaților potriviți.

Citeste și:  O brașoveancă invită comunitatea locală la un ritual colectiv de procesare a doliului și de acceptare a morții

„Urmează să contactăm angajatorii care și-au anunțat locurile de muncă. Aceștia au posibilitatea ca până pe 15 mai să vină cu oferta locurilor de muncă și ca de obicei se va întâlni oferta cu cererea. Sunt invitate toate persoanele care se află în evidențele noastre, precum și toate persoanele care doresc să-și schimbe job-ul sau, dacă nu, să facă o analiză a pieței forței de muncă din Brașov”, a declarat directorul executiv al AJOFM Brașov, Liliana Dragomir, citată de Radio România Brașov FM.

Bursa Locurilor de Muncă este o ocazie excelentă nu doar pentru cei care caută un loc de muncă, ci și pentru cei care doresc să se informeze despre tendințele pieței muncii din Brașov sau să se reorienteze profesional. Participanții vor avea acces la sesiuni de consiliere și orientare profesională, precum și la informații despre programele de formare profesională disponibile.

Citeste și:  Muzeul de Artă Brașov, închis pentru vizitare, până pe 7 mai

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov organizează periodic Burse ale Locurilor de Muncă ca parte a eforturilor sale de a facilita accesul persoanelor la un loc de muncă decent și de a sprijini o piață a muncii dinamică și flexibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.