Business Networking de nivel înalt la Brașov Business Builders

În contextul actual al apropiatei deschideri a Aeroportului Internațional Ghimbav, evenimentul de business networking Brașov Business Builders organizat de BNI, cea mai mare rețea de business networking din lume, prin grupul Just BNI Brașov, s-a dovedit a fi cadrul binevenit pentru crearea și consolidarea relațiilor de business din regiune.


Mediul de business din Brașov și împrejurimi și-a manifestat un interes crescut pentru evenimentul desfășurat la Hotel Qosmo, în seara de 24 noiembrie 2022. Alături de invitați, peste 120 de antreprenori locali și directori comerciali de companii au fost prezenți pentru a-și interconecta afacerile, pentru a pune baze comune pentru proiecte noi.

Business Networking-ul este un instrument indispensabil în contextul prezent care se confruntă cu provocări economice, dar beneficiază și de oportunitățile aduse de viitoarea inaugurare a Aeroportului Internațional Ghimbav.

Dl. Adrian Veștea, Președintele Consiliul Județean Brașov, care a participat la eveniment, a prezentat stadiul implementării Aeroportului, care au fost provocările întâmpinate în toată această perioadă în care nimeni nu mai credea că proiectul este fezabil și care sunt paşii pe care urmează să-i facă până la momentul inaugurării, preconizat pentru jumătatea anului 2023. „Am convingerea că oamenii de afaceri prezenţi la acest eveniment şi nu numai ei, vor explora şi vor valorifica la maximum oportunităţile de dezvoltare pe multiple planuri pe care Aeroportul le va asigura, odată ce va începe să funcţioneze.” a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

Dna. Viorica Gros, Președintele în exercițiu al Just BNI Brașov, consideră că acest tip de eveniment de
networking ajută antreprenorii să ia cele mai bune decizii, atât pentru viitorul afacerilor proprii, cât și pentru dezvoltarea orașului. „Mă bucur că organizația Just BNI pe care o conduc a contribuit la cel mai important eveniment de business networking din această toamnă și sunt convinsă că prin acest eveniment contribuim ca Brașovul să devină un nucleu important de business. Mulțumesc membrilor Just BNI care sunt o echipă bine închegată, fără de care acest eveniment nu ar fi existat.”

Dna. Manuela Voicilă, Director Național BNI România, a subliniat cât de necesară este crearea unei rețele de networking comunitar: „M-am bucurat să văd deschiderea Consiliului Județean și A.J.O.F.M. Brașov de a sprijini mediul de afaceri local. Totodată, am încredere că primele contacte făcute de cei peste 120 de antreprenori prezenți se vor transforma în relații durabile, care să meargă la următorul nivel: o comunitate bazată pe suport, încurajare și creștere!”

În cadrul panelului „Creștem comunități educate și sănătoase”, dna. Oana Toader – Senior Fundraiser HOSPICE Casa Speranței ne-a reamintit că sprijinul comunității poate crea un efect magic și că o comunitate unită are puterea de a aduce calitate vieții persoanelor suferinde: „1 ridicat la puterea VOI egal NOI, pentru că VOI cei din comunitate, ne dați putere prin sponsorizările, donațiile și implicarea vostră, iar noi le transformăm în sprijin, alinare și prețuire pentru copiii și adulții pe care îi îngrijim. Vă reamintim că puteți fi alături de HOSPICE Casa Speranței, în prag de sărbători, prin redirecționarea gratuită a 20% din impozitul plătit statului de către companii sau prin SMS de 4 Euro la 8864 cu textul TIMP.”

Dna. Liliana Dragomir, Director Executiv A.J.O.F.M. Brașov ne-a asigurat că antreprenorii pot beneficia de
sprijin din partea instituției pentru ocuparea locurilor de muncă vacante, însă a invitat antreprenorii la un dialog pentru a putea calibra cursurile de formare dedicate celor care își caută un loc de muncă în
conformitate cu nevoile reale ale viitorilor angajatori.

Viitorul afacerilor și afacerile viitorului depind de noi, antreprenorii, dar și de modul în care ne creștem și
educăm copii. „Pentru a crea premisele unor antreprenori de succes pe termen lung, să ne educăm copiii să fie pragmatici, ancorați în realitate, dar și vizionari. Nu știm cum vor arăta meseriile viitorului, afacerile viitorului, dar noi cei de la Școala Waldorf Sophia Brașov, știm să-i pregătim astfel încât să facă față oricărei situații, provocări și în esență să fie CREATORI. Cred că aceasta este cea mai mare valoare pe care o poate aduce un Om astăzi pe Pământ! a concluzionat dna. Angelica Moga – Fondator și Manager Școala Waldorf Sophia Brașov.

Următorul eveniment de business networking Brașov Business Builders va avea loc pe data de 16 martie 2023. Locatia si detaliile evenimentului vor fi anuntate din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.