„Călătorie sentimentală” cu Cvintetul vocal ANATOLY, mâine și sâmbătă, la Opera Brașov

Miercuri, 27 octombrie 2021, de la ora 11.00, în Sala de Balet a Operei Brașov, copiii sunt invitați la o Lecție de Balet.

Programul este adresat copiilor de vârstă şcolară și cuprinde o oră de studiu de balet – special construită pentru a promova baletul în rândul celor mici – cu tehnici de balet clasic şi contemporan, cu secvenţe coregrafice, dar şi cu variaţiuni din spectacolele de balet.

Își dau concursul soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov. Prezintă Lorand Cristian, solist al Operei Brașov.

Preț bilete: 15 lei

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, de la ora 18.30, în Sala Operei Brașov, va avea loc o „Călătorie sentimentală”, un concert extraordinar, susținut de Cvintetul vocal Anatoly. Cei cinci muzicieni brașoveni ne propun, de această dată, o incursiune în lumea muzicii românești de altădată, care vă va bucura, cu siguranță, dar vă va aduce și o stare de nostalgie. De ce? Fiindcă între piesele cuprinse în repertoriul serii se numără: „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara?”, „Inima-i un telefon” de Ion Vasilescu, „Of, inimioară” de Edmond Deda, „Iubesc femeia” de Ionel Fernic, „Ploaia și noi” de Vasile V. Vasilache sau „Măicuța mea” de Temistocle Popa. Aranjamentele muzicale sunt semnate de Ioan Dobrinescu, special concepute pentru grupul brașovean.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Cvintetul vocal ANATOLY este alcătuit din: Andrada Mureşan (alto) – profesor la Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov, Gabriel Baciu (tenor) – inginer CANAM Brașov, licențiat al Facultății de Muzică din cadrul Universității „Transilvania” Brașov, Ciprian Cucu (tenor) – cântăreț bisericesc; student la Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov și Facultatea de Teologie din Sibiu; realizează aranjamentele grupului, Ciprian Ţuţu (bariton) – conf.univ.dr. la Universitatea „Transilvania” Brașov și Universitatea Națională de Muzică din București; dirijorul Corului Academic Radio Bucureşti; realizează aranjamentele grupului și Marius Modiga (bas) – profesor la Seminarul Teologic „Dumitru Stăniloae” din Brașov, precum și dirijorul Corului Concentus – Brașov. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

Preț bilete: 30 lei

Biletele se vând atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile). Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

În situația în care incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Municipiul Brașov a depăşit pragul de 6/1.000 de locuitori, participarea la evenimentele Operei Brașov va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Citeste și:  Aproape 588 de milioane de lei vor finanța 46 de noi proiecte de infrastructură. Peste peste 13 milioane de lei pentru comunele Șoarș și Șinca

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

Pe toată durata desfășurării spectacolului, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.