Călin Moldovan: „Avem o singură variantă, voctoria”

În etapa a doua a play-out-ului Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, pe Stadionul Tineretului, pe FC Buzău. Meciul este unul extrem de important pentru stegari, care, cu 5 etape înaintea finalului de sezon, sunt la 6 puncte de primul loc direct retrogradabil, ocupat de Unirea Constanța. Antrenorul galben-negrilor, Călin Moldovan, a prefaţat duelul de duminică.

„Întâlnim o echipă bună, care din punctul meu de vedere locul ei trebuia să fie în play-off. Avem o singură variantă, voctoria. Pentru asta ne pregătim, pentru asta muncim. Vrem să legăm două victorii consecutive. Am început bine play-out-ul. Am câştigat la Timişoara, este foarte important să câştigăm şi duminică. Indiferent cine va juca, Buzăul are um lot echilibrat, cu care îşi propusese să promoveze. E clar că indiferent cine va juca meciul va fi greu.”, a spus Călim Moldovan.

Şi jucătorii braşoveni sunt foarte bine pregătiţi şi încrezători că pot învinge duminică.
„Noi ne jucăm şansa până la final, sperm ca duminică să facem un joc bun şi să luam cele trei puncte.” a spus Marius Burlacu.

„Trebuie să batem pentru că trebuie să reducem diferenţa de puncte. Suntem foarte bine pregătiţi. Noi suntem bine la antrenament, ne dă încredere asta şi eu zic că putem lua cele trei puncte puse în joc.”, a spus portarul Laurenţiu Popescu.

Pentru meciul pe care FC Braşov îl dispută contra celor de la FC Buzău duminică, 3 aprilie, de la ora 11.00, pentru prima dată în acest sezon vor fi puse bilete în vânzare. Prețul la tribuna a 2-a este 10 lei, la tribuna oficială este 30 de lei, iar la peluză este 5 lei. Tichetele vor putea fi achiziţionate în ziua meciului de la casa de bilete a Stadionului Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.