Călin Moldovan, despre meciul cu Unirea Constanţa: „Ne-am pregătit bine, dar suntem apăsați de rezultatul meciului de duminică”

În etapa a 3-a a play-out-ului Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov va întâlni, la Buftea, pe Unirea Constanța. Meciul va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora 11.00. Este o confruntare extrem de importantă ținând cont că adversarii stegarilor din weekend sunt pe loc retrogradabil direct, la 5 puncte de FC Braşov. O victorie a galben-negrilor ar putea fi decisivă în salvarea de la retrogradare.

„Pentru noi toate meciurile sunt importante. Ne-am pregătit bine, dar suntem apăsați de rezultatul meciului de duminică, e clar că nu ne-a ieșit așa cum am dorit, cu toate că băieții, mai ales în repriza a doua, au făcut un efort fantastic, au revenit de la 0-3. Supărător este că a ajuns să fie 3-0 pentru adversar. Băieții au crezut până în ultimul moment, drept dovadă au și întors rezultatul, dar suntem pedepsiți de greșelile mari pe care le facem, nepermise pentru nivelul la care suntem. Nu am însă ce să le reproșez băieților, care dau totul pe teren. Dar este obligatoriu să fim mai concentrați, să dăm dovadă de mai multă maturitate pe fază defensivă în special. Sâmbătă întâlnim o echipă de copii, iar din acest punct de vedere suntem asemănători pentru că în anumite momente și noi arătăm ca niște juniori prin greșelile pe care le facem. Astfel că, glumind puțin, întâlnim o echipă de profilul nostru. Și noi marcăm goluri, dar și încasăm nepermis de ușor, exact la fel ca Unirea Constanța, care este o formație tânără, de elan, cu mult entuziasm. Însă, este o formație cu jucători valoroși, cu mare potențial, care au multe de arătat în fotbalul românesc. Dar, îi trădează tinerețea dar și primesc. Să nu uităm că au dat două goluri Petrolului. Frustratea la noi este că nu reușim să avem o constanță în rezultate, dar sunt și multe lucruri pozitive. Dăm dovadă de tărie de caracter și nu renunțăm chiar dacă suntem conduși într-un meci. Dar greșelile mari ne pedepsesc. Nu este un meci decisiv cu Unirea Constanța. Avem cinci puncte în față. Ar putea fi decisiv dacă învingem pentru că ne distanțăm la opt puncte. Indiferent cu cine am juca, dacă nu reușim să menținem locul de baraj, înseamnă că nu avem ce să căutăm în liga a doua. Noi, până la urmă, avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare, am spus-o din iarnă că și barajul este o opțiune pentru noi. S-au făcut multe greșeli în toamnă, iar după iarnă am pornit cu un mare handicap. Era greu să ne transformăm peste noapte din cerșetor, în prinț. Important este ce facem de acum încolo, să eliminăm greșelile, care se tot repetă.”, a spus Călin Moldovan, antrenorul braşovenilor.

Stegarii s-au pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt înrezători că sâmbără vor aduce acasă toate cele trei puncte.

„Ne concentrăm la următorul meci, suntem motivați 100%. Vrem să câștigăm vă dați seama, mergem să luăm toate cele trei puncte. Este șansa noastră să ne desprindem decisiv de Unirea Constanța.”, a declarat Bogdan Piper.

„Este un meci foarte important la Unirea Constanța, o partidă pe care nu trebuie să o pierdem. Este un meci decisiv, pe care trebuie obligatoriu să-l câștigăm.”, a replicat Vasile Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.