Călin Moldovan este noul antrenor principal al FC Braşov

Începând de astăzi FC Braşov are un nou antrenor. Călin Moldovan a fost prezentat oficial ca fiind noul antrenor principal al echipei. Astfel, el se va ocupa de pregătirea echipei pentru meciurile rămase din actualul sezonul al Ligii a 2-a.Antrenorul care în vară a promovat cu Corona din Liga a 3-a l-a înlocuit în funcţie pe Andrei Şanta, care s-a ocupat de echipă în ultima perioadă.

“Nu am să spun că mă bucur că sunt aici pentru că ar însemna că m-aş bucura pentru răul altora. Asta pentru că e o situație în care lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit toată lumea. S-a ajuns la momentul ăsta în care am reuşit să ajungem la un numitor comun şi să vin la echipă. Vin cu toată încrederea şi deschiderea.”, a spus Călin Moldovan.
Antrenorul a venit acum când echipa se află într-o situaţie destul de grea, însă conducerea clubului este încrezătoare că lucrurile se vor remedia şi FC Braşov va ajunge acolo unde îi este locul.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

“Dacă noi am făcut primii paşi să ne înțelegem ca oamenii, pe această cale vreau să-i mulțumesc pentru că dânsul putea să fie rănit, mai puțin rănit în orgoliu. Îi urez bine a revenit la clubul mamă, îi mulțumim pe cale oficială că a avut un discurs corect şi față de clubul FC Braşov a manifestat înțelegere. Vrea să construiască şi, vorba românului, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a spus Ioan Mărginean, preşedintele FC Braşov.

Călin Moldovan îi va avea alături în staff-ul tehnic pe Liviu Negoiţă ca secund, “Toto” Şanta ca antrenor cu portarii şi pe Cătălin Voicu preparator fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.