Călin Moldovan: “Nici măcar un metru nu vom ceda în această luptă pentru a redresa echipa”

Călin Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov, este oprimist şi crede că jucătorii pot trece peste perioada grea. Antrenorul braşovean merge încrezător că elevii lui pot face o figură frumoasă la Buzău şi se pot întoarce neînvinşi. Speră ca din ultimele două etape să se obţină cat mai mult, asta pentru că fiecare punct este important, mai ales acum, în situaţia în se află este echipa.

“Eu am încredere mare că vom reuşi să redresăm situația, care nu este deloc confortabilă, ci e chiar complicată. Sistemul competițional ne avantajează şi sunt convins că vom reuşi, cu multă muncă, să ieşim din acest impas. Ceea ce pot să vă garantez e că vom lupta până la capăt şi echipa nu va ceda niciun moment. Ne vom da ultima picătură de energie ca să scoatem echipa din această serie nefavorabilă de rezultate. Ne aşteaptă un joc dificil la Buzău, cu una dintre echipele bune ale campionatului. Cu jucători experimentați pentru nivelul ligii a doua, cu un antrenor despre care nu mai avem ce zice. Nu mai are rost să vorbim despre experiența şi valoarea lui Cristi Pustai. Dar vom merge să scoatem un rezultat pozitiv pentru noi. Totul depinde de noi. Nu ne interesează că şi ei au pierdut. Ceea ce este cert e că nu vom ceda nicio secundă, nici măcar un metru nu vom ceda în această luptă pentru a redresa echipa. Ne afectează cele şapte înfrângeri consecutive, dar avem potențial, caracter şi putere să ieşim din această situație complicată. Ultimele două meciuri le vom folosi pentru a obține cât mai multe puncte”, a declarant Călin Moldovan.

Meciul de la Buzău va avea loc joi, 25 noiembrie, de la ora 17.00 şi va conta pentru etapa a 15-a a Ligii a 2-a. În acest moment FC Braşov se află pe locul 16, cu 9 puncte accumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.