Călin Moldovan nu concepe să piardă duelul cu „Poli”: „Am suferit prea mult ca să ratăm această oportunitate. Nu trebuie să dăm cu piciorul acestei şanse”

Jucătorii de la FC Braşov sunt pregătiţi de un nou sezon în Liga a 2-a şi nu concep să piardă duelul cu „Poli” Timişoara, mai cu seamă că au avantajul din meciul tur. Călin Moldovan ştie că sâmbătă va avea un meci foarte greu, însă este încrezător că jucătorii lui pot face faţă, sunt motivaţi, concentraţi şi ştiu că încă nu s-a termint duelul, astfel că vor munci pe teren pentru a îşi îndeplini obiectivul la finalul celor 90 de minute.

„Suntem la jumătatea duelului cu „Poli”. Avem avantaj la pauză. Avem ascendentul moral după victoria de la Timişoara, dar nu e de ajuns. Suntem conştienți că ne aşteaptă un meci cel puțin la fel de greu, în care e clar că Timişoara va încerca să revină. Suntem dispuşi să facem tot ceea ce depinde de noi să ne păstrăm avantajul. Băieții sunt conştienți de faptul că mai avem de muncă încă un meci, că nu va fi uşor. Dar avem încredere, avem personalitate, acum avem şi avantajul de partea noastră.

Citeste și:  Ministerul Sportului desfăşoară pe timpul vacanţei şcolare a treia ediţie a proiectului "Hercules"

Sunt convins că la finalul celor 90 de minute vom rămâne în Liga a 2-a. Avem băieți cu caracter, cu inimă mare. Am reuşit împreună să trecem peste problemele care sunt. Au înțeles că numai împreună putem reuşi acest lucru. Fiecare avem gândurile noastre, avem un țel al nostru, pe care nu putem să ni-l atingem decât împreună. Ajutându-ne unul pe celălalt. Am avut multe momente grele, dar şi frumoase, care ne-au unit. La momentul acesta avem un grup foarte puternic. Numai asta ne-a făcut să trecem peste problemele care sunt şi să reuşim să rămânem în Liga a doua.”, a spus Călin Moldovan, antrenorul de la FC Braşov.

Citeste și:  Atmosferă vieneză, în weekend, pe scena Operei Brașov!

Pentru acest meci Călin Molodovan nu se poate baza pe Maric, Gârniță şi Boția, care au accidentări mai vechi. Însă toţi ceilalţi jucători sunt montaţi şi vor să obţină pe teren prezenţa în vitorul sezon de liga a 2-a.

„Nu poate fi vorba despre o relaxare după victoria din tur. Am muncit prea mult, am suferit prea mult, ca să ratăm această oportunitate. Nu trebuie să dăm cu piciorul acestei şanse. Dimpotrivă, vom fi mult mai concentrați şi mai determinați. S-au făcut mult prea multe sacrificii ca să ratăm acest moment.
Va fi un meci echilibrat, de uzură, aşa cum a fost şi în tur. Eu am încredere mare în grup. Este foarte puternic şi avem dorința aceasta de a arăta că putem face performanță şi în condiții mai grele. Vom aveam o motivație suplimentară. E clar că „Poli” va trebui să rişte şi asta va constitui un avantaj.”, a mai spus Călin Moldovan.

Citeste și:  9 șoferi au fost prinși băuți la volan de polițiștii din Poiana Brașov, weekendul trecut

Returul barajului de menţinere în Liga a 2-a va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 12.30, pe stradionul Tineretului. Meciul poate fi următir şi la televizor, pe Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.