Călin Moldovan: „Pentru noi doar victoria este cuvântul de ordine”

FC Braşov se află în faţa primului meci de acasă din acest sezon de primăvară. Jucătorii noşti „dau piept” sâmbătă cu Metaloglobus Bucureşti, una dintre echipele bune ale Ligii a 2-a, cu mulţi jucători cu experienţă şi cu meciuri multe la nivelul Ligii 1.
A fost o săptămână grea pentru jucătorii de la FC Braşov, asta şi din cauza vremii dar şi a stării terenurilor din oraş. Elevii lui Călin Moldovan au fost nevoiţi să se antreneze la balon pe teren artificial sau la Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea pleacă la drum cu un singur gând, victoria.
„Toate meciurile sunt importante pentru noi în situația în care suntem în clasament. Este primul meci acasă din sezonul de primăvară. Ne așteaptă un duel foartre greu, cu o echipă robustă a campionatului, cu o linie de clasament destul de echilibrată. O formație care are în componență jucători cu experiență chiar la nivelul Ligii 1. Vom face tot ceea ce depinde de noi să câștigăm jocul. Venim după meciul de la Iași în care am câștigat doar un punct, spun doar un punct pentru că aveam ca obiectiv victoria acolo. Am avut ocaziile mari ale meciului. Implicarea jucătorilor și prestația de la Iași ne dau speranțe foarte mari. E clar că suntem mai puternici decât în sezonul de toamnă. Avem atuurile noastre să câștigăm jocul de sâmbătă. Pregătirea din această săptămână a fost perturbată de vreme. Antrenamentele au fost adaptate la terenuri, dar asta nu ne împiedică să facem tot ceea ce depinde de noi să ne impunem sâmbătă. S-au văzut lucruri pozitive la Iași. Dar avem de luptat în continuare. Ne dă încredere aprecierea tuturor.”, a spus Călin Moldovan, antrenorul FC Braşov.
Jucătorii lui Călin Moldovan sunt foarte concentraţi şi vor ca cele trei puncte puse în jos să rămână „pe Tineretului”.
„În orice meci, pentru noi doar victoria este cuvântul de ordine. Vom da absolut totul să câștigăm. Dar indiferent ce se întâmplă vom avea de muncit, de luptat în continuare, nu se va termina aici campionatul. Suntem într-o muncă de anduranță. Va fi un meci de mare angajament din cauza terenului greu. Formația care va fi nevoită să construiască va fi cea mai dezavantajată. Însă avem jucători capabili să se descurce în astfel de situații. Sunt convins că vom câștiga jocul. Băieții sunt mult mai încrezători în forțele proprii, iar jocul de până acum ne dă încredere. Grupul este din ce în ce mai puternic, iar echipa este mult mai puternică decât în toamnă. Ne-am băgat la o muncă grea, să salvăm echipa de la retrogradare, este o responsabilitate pentru că avem un oraș în spate. Presiunea rezultatului este peste tot la fotbal. Suntem foarte determinați să ne îndeplinim obiectivul.”, a mai spus Călin Moldovan.
Meciul cu Metaloglobus Bucureşti va avea loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului din Braşov.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.