Călin Moldovan, tehnicianul Corona Brașov: Avem moralul ridicat

Echipa de fotbal Corona Brașov va juca vineri, pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc, iar antrenorul Călin Moldovan are încredere în determinarea jucătorilor săi de a se lupta pentru cele trei puncte puse în joc.

Tehnicianul Coronei a declarat că în ciuda faptului că etapa trecută a câștigat doar un punct la Râșnov, moralul echipei este ridicat iar băieții sunt hotărâți să facă un joc bun. „Este adevărat că etapa trecută nu a ieșit așa cum ne-am fi dorit și am luat doar un punct, dar cu toate acestea moralul nostru este ridicat iar băieții sunt determinați să facă un joc bun. Știm că nu va fi un joc ușor, pentru că și adversarii vor veni dornici să ia puncte, dar am încredere în echipă și mă bucur că am reușit să recuperăm din jucătorii care au avut probleme medicale meciurile trecute. Așadar, suntem optimiști, am pregătit bine acest joc și sperăm să păstrăm punctele la Brașov”, a spus Călin Moldovan.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Partida dintre Corona Brașov și AFC Odorheiu Secuiesc se va disputa vineri, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului. În acest joc de la Corona vor lipsi Cristescu și Stăncuțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.