Călin Moldovan: Trebuie să rămânem concentraţi şi să nu cădem în capcana situaţiei din clasament

După un start bun de campionat, cu patru victorii din tot atâtea partide, fotbaliştii de la Corona Braşov joacă sâmbătă, în deplasare în compania formaţiei Olimpic Râşnov, într-o partidă din care vor, de asemenea, să câştige puncte care să menţină echipa pe linia victoriilor.

Chiar dacă vor avea în faţă o formaţie aflată într-o situaţie delicată în clasament, ocupând ultimul loc, antrenorul Coronei, Călin Moldovan, face totul pentru a-şi păstra echipa concentrată şi pentru acest joc. „Chiar dacă în aparenţă pare uşor, eu cred că va fi un joc dificil, în care nu trebuie să cădem în capcana clasamentului şi să ne relaxăm, abordând jocul fără aceeaşi concentrare de la precedentele partide. Vom avea în faţă o echipă aflată în foame de puncte, care cu siguranţă va face totul pentru a reuşi un joc bun. În ciuda faptului că avem ceva probleme medicale, am încredere în băieţi şi sunt sigur că cei care vor intra îi vor suplini cu brio pe cei care lipsesc în această partidă. Mergem la Râşnov încrezători şi determinaţi să ne întoarcem cu puncte”, a spus Călin Moldovan.

Pentru partida de sâmbătă, Corona nu se va putea baza pe Cristescu, Alupoaie, Damian şi Boţia, toţi cu probleme medicale. Meciul se va juca sâmbătă, la Râşnov, de la ora 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.