Călin Moldovan vrea victoria la Timişoara: „Sunt două meciuri importante, două finale”

FC Braşov merge doar cu gândul la victorie în deplasarea de la Timişoara. Stegarii sunt decişi să câştige barajul cu “Poli” şi să rămână sportiv în Liga a 2-a. Călin Moldovan spune că băieţii sunt foarte bine capacitaţi pentru acest meci şi vrea să facă o figură frumoasă, sâmbătă, la Timişoara. Cele două meciuri vor fi tratate ca două finale.
“Sunt două meciuri importante, două finale. Ne-am pregătit bine, suntem încrezători. Echipa s-a pregătit bine, băieţii s-au implicat foarte bine. Rezultatele o arată chiar dacă n-am fost perfecţi şi nu i-am bătut pe toţi pe linie, cum ar fi vrut unii. Rezultatele sunt mult mai bune decât ce a fost în toamna trecută.
Mergem cu încredere şi multă personalitate. Întâlnim o echipă bună. Pentru mine e o surpriză că a ajuns să joace batarjul. Prevăd două meciuri echilibrate. E clar că nu se va decide nimic după prima mansă. Suntem decişi să facem un joc bun şi să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne la Liga a 2-a.
Nu aveam preferinţe de locul de desfăşurare a primei manşe. Nu e un avantaj pentru noi că am avut rezultate bune în deplasare, nu va conta acest lucru. Sunt două meciuri pe care suntem obligaţi să le tratăm foarte serios. Am stat de vorbă cu băieţii, am miuncit şi am suferit prea mult până acum ca să ne fie indiferent ce se întâmplă pe teren. Există concentrare, există dorinţă. E vorba de onoarea şi de motivaţia lor.”, a spus Călin Moldovan.
Stegarii vor pleca încă de astăzi spre Timişoara, iar în această noapte vor rămâne la Alba Iulia. Sunt motivaţi şi decişi să obţină victoria.
“E un joc ca oricare altul. Trebuie să facem tot ce depiunde de noi, să îl câştigăm obligatoriu.”, a spus atacantul Bogdan Roşu.
“Fiecare meci e important pentru noi. Ne-am pregătit, ne dorim să creştem de la fiecare antrenament la fiecare antrenament, de aia venim zi de zi. Trebuie să câştigăm, şi de aia mergem, să câştigăm. E important pentru CV-ul nostru. Atmosfera este bună şi vom face totul ca să câştigăm.”, a spus căpitanul echipei Daniel Dumbravă.
Pentru acest meci Călin Moldovan nu se va putea baza pe: Maric, Boţia, Cheleş şi Gârniţă, accidentaţi şi Andronic, care nu mai intră în vederile clubului.
Meciul de la Timişoara va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 14.00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport, Prima Sport şi Orange Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.