Camera de Comerț și Industrie Brașov desfășoară faza județeană a Topului Național al Firmelor

Camera de Comerț și Industrie Brașov desfășoară mâine, 8 decembrie, faza județeană a Topului Național al Firmelor 2022. Ajuns la cea de-a XXIX-a ediție, Topul Firmelor Brașovene este un eveniment premium al comunității de afaceri locale, al celor care prin pasiune și perseverenţă şi-au respectat angajamentul la excelenţă.

Așadar, mâine de la ora 18:00, vor fi premiate peste 400 de firme din județ, care au obținut rezultate economice foarte bune. Evenimentul principal, cel de premiere a firmelor performante, va fi precedat, de la ora 12:00, de un atelier tematic, intitulat Coachingul ca limbaj de leadership, responsabilizare și loializare a echipei.

Premiile oferite de CCI BV în cadrul evenimentului, certifică în cel mai obiectiv mod performanțele și realizările celor mai importante companii brașovene, din toate sectoarele economiei, de la agricultură, la industrie și high-tech. Dincolo de cifrele bilanțurilor financiar-contabile, care justifică prezența unei companii în topul firmelor, distincțiile expun indirect un efort extraordinar pe care îl fac câștigătorii: un efort în sensul dezvoltării permanente a afacerilor, al menținerii interesului pentru nou și al întăririi conexiunii cu piața în care acționează. Ca în fiecare an, vor fi acordate și premii speciale.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.