Campania de dezinfecție continuă în școli și în locurile publice din Brașov

Campania de dezinfecție în unitățile de învățământ continuă, iar în perioada următoare va fi demarată și campania de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, a spațiilor din terminalele RATBV dar și a autogării internaționale de la Stadionul Municipal.

Toate aceste măsuri sunt necesare pentru prevenirea apariției și răspândirii coronavirusului și au fost stabilite de Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Totodată, la nivelul municipiului, va fi demarată o campanie de informare a populației, care va cuprinde lecții de igienă la unitățile de învățământ, distribuirea de fluturași informativi în spațiile publice și la blocurile de locuințe, afișe informative postate în toate clădirile publice aparținând Municipalității, inclusiv în instituțiile de cultură sau în zonele comerciale.

Citeste și:  IMM-urile brașovene au un mediator în relația cu instituțiile statului

Autoritățile brașovene subliniază că aceste campanii au doar rol preventiv și reamintesc că, în acest moment, nu a fost confirmată existența niciunui caz de îmbolnăvire cu coronavirus, nici în județ și nici în municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.