Campania de ecologizare „Mănușa de aur – Marea curățenie” a ajuns la final în Făgăraș

„Mănușa de aur – Marea curățenie” a ajuns la final. 26 metri cubi de gunoi neselectat și 16 mc de deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, sticlă) au strâns peste 400 de persoane, la finalul săptămânii trecute, din 17 zone din Făgăraș.

Dacă în oraș ne-am bucurat că majoritatea cartierelor sunt curate, pentru că cei responsabili își fac treaba și cetățenii întrețin, în zonele limitrofe situația a fost dezolantă. Deși au loc acțiuni de ecologizare regulat, iar Poliția Locală a dat 4 sancțiuni pentru depozitarea ilegală a deșeurilor în numai 7 zile, voluntarii și colegii noștri găsesc mereu gunoi aruncat pe spațiile verzi și nu numai. Fiecare dintre noi este responsabil pentru cum arată mediul înconjurător pe care l-am putea respecta mai mult”, au transmis reprezentanții primăriei Făgăraș.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

Astfel de acțiuni de ecologizare au avut loc în aproape tot județul Brașov, cu ocazia Zilei Internaționale a Pământului, care va fi celebrată curând, pe 22 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.