Campania „Te vaccinezi şi câştigi”, organizată de Loteria Română

Loteria anunţă că în perioada 14-27 iunie organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”. Pot lua parte doar jucătorii care dovedesc că s-au imunizat.

Astfel, in sustinerea programului national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 si incurajarea populatiei eligibile de a se vaccina, Loteria Romana organizeaza campania „Te vaccinezi si castigi” oferind jucatorilor sai posibilitatea unor castiguri suplimentare in valoare totala de 100.000 lei.

„Vaccinarea este singura solutie sa grabim sfarsitul acestei pandemii care a schimbat viata multor romani si sansa de a reveni la o viata normala. Sunt increzator, la fel ca multi dintre semenii nostri, ca numai daca suntem sanatosi putem sa ne bucuram de viata si sa raspundem provocarilor care ni se ofera.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Citeste și:  Ce joburi au căutat românii în 2022: pozițiile de inginer, contabil și șofer se află în topul preferințelor candidaților

Campania “Te vaccinezi si castigi” aduce jucatorilor la loto posibilitatea de a castiga suplimentar premii in bani prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se efectueaza pe baza taloanelor completate de catre participanti conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea campaniei promotionale „Te vaccinezi si castigi„, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

In perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucatorii care vor achizitiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti.  Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune in oricare din urnele special amenajate in cadrul agentiilor loto.

Citeste și:  Minivacanța celor mici, mai frumoasă, la Parcul cu Dinozauri din Râșnov

Tragerea la sorti, respectiv extragerea castigatorilor, se va desfasura in direct, in cadrul emisiunii “Romanii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisa de postul Romania TV. 

Jucatorii ale caror taloane vor fi extrase din urna, in urma tragerii la sorti si care dovedesc participarea la programul national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 vor fi recompensati cu  5 premii in valoare de 10.000 lei fiecare si un premiu in valoare de 50.000 de lei.

Sursa foto, playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.