Capacitatea Stadionul Wembley nu va fi crescută la nivelul maxim la finala Euro-2020

Capacitatea Stadionul Wembley nu va fi crescută la nivelul maxim, de 90.000 de locuri, la finala Euro-2020, a decis guvernul britanic, potrivit news.ro

În total, 66.000 de spectatori vor putea asista la ultimul act al turneului final al Campionautlui European, programat, duminică, de la ora 22.00, între Anglia şi Italia.

Oaspeţii vor primi 8.000 de bilete la finală, dar majoritatea vor fi pentru italienii rezidenţi în Marea Britanie. Deşi nu este încă sigur, 1000 de italieni ar putea ajunge din ţara lor la Londra, într-o călătorie de o zi, cu scopul precis doar de a asista la meci.

Ţinând cont că autorităţile italiene nu au permis suporterilor englezi să meargă la Roma, pentru meciul cu Ucraina din sferturile de finală ale competiţiei, este posibil ca britanicii să procedeze în acelaşi fel cu suporterii din „Cizmă”.

Citeste și:  Luni, 12 decembrie, încep zborurile de calibrare pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav!

La Euro-2020, capacitatea cele mai mari arene din Regatul Unit a fost redusă la 22.500 de locuri (25 la sută) pentru partidele din grupă, a fost apoi extinsă la 45.000, în jur de 50 la sută din numărul maxim de locuri, pentru două meciuri din optimi, iar la semifinale şi finală a ajuns la 75 la sută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.