Capcană pentru șoferi pe strada Avram Iancu

Pericol iminent pe strada Avram Iancu, după ce persoane necunoscute au furat un capac de canal din mijlocul străzii, nu au putut să-l care așa că l-au abandonat după câteva zeci de metri. Minute bune, capacul descoperit a pus în pericol circulația intensă de pe această stradă importantă a Brașovului, cineva a sesizat pericolul și polițiștii comunitari au sosit imediat la fața locului și au semnalizat zona.

„În urmă cu o oră, poliţiștii locali au fost sesizaţi de operatorul de la 112, că pe strada Avram Iancu este un canal amplasat pe partea carosabilă fără capac, punând în pericol participanţii la trafic. Capacul a fost găsit la o distantă de aproximativ 20 de metri de gura de canal. Agenții locali au asigurat zona și au semnalizat-o corespunzător pentru evitarea oricărui accident. Canalul aparţine unei firme de telefonie, care urmează să trimită o echipă pentru remedierea situației. Poliţiștii locali monitorizează zona până la rezolvarea problemei”, a declarat Anca Lăutaru, purtător de cuvânt la Poliția Locală Brașov.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.