Caravana SMURD ajunge la Brașov, mâine – 5 septembrie, pe Aleea de sub Tâmpa

Caravana SMURD Fii pregătit și Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Brașov, mâine – 5 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, pe Aleea Tiberiu Brediceanu (Aleea de sub Tâmpa).

Dacă ti-ai dorit întotdeauna să înveți cum să-ti ajuți semenii, acum este momentul. Fiecare cetățean ar trebui să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor dezastre care pot apărea oricând. O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole.

Aceste centre mobile pot fi folosite pentru a organiza cursuri diverse de instruire medicală, atât pentru populație cât și pentru profesioniștii din cadrul sistemului de urgență. Participarea doritorilor la informații și cursuri de pregătire asigură creșterea capacității acestora de a reacționa corespunzător în situațiilor neprevăzute (inundații, incendii, cutremure, etc…).

Citeste și:  Câinii Saint Bernand nu vor mai fii folosiţi pentru intervenţiile montane. Elveția a decis să îi utilizeze în sectorul social

Brașovenii vor fi instruiți în acordarea primului ajutor medical de bază, în tehnici de stingere a incendiilor în locuințe și vei primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.