Casa de Pensii Brașov pune la dispoziție aproximativ 200 de bilete de tratament, cu plecare din 9 iunie

Casa Județeană de Pensii Brașov a primit 198 de bilete de tratament pentru următoarea serie. Prezentarea în stațiuni este din 9 iunie, iar cei care au solicitat bilet, trebuie mai întâi să verifice dacă le-au fost alocate, pe site-ul instituției. Au fost înregistrate 1.700 de cereri, cu 70% mai puţine faţă de anii trecuți.

Director adjunct al CJP Brașov, Ioan Pamparău a declarat: „Cei care doresc și s-au înscris pentru această perioadă pot verifica pe site-ul Casei de Pensii dacă li s-au repartizat și unde li s-au repartizat biletele. Dincolo de repartițiile care se fac automat, au mai rămas 43 de bilete, dar noi putem vinde și mai multe, pentru că putem solicita din alte județe biletele nevalorificate”, notează Radio România Brașov Fm.

Biletele rămase nevalorificate vor fi scoase la vânzare, la liber, cu 3 zile înainte de plecarea în stațiune. Pentru a intra în posesia unui bilet, seniorii trebuie să prezinte buletinul, cuponul de pensie de pe luna anterioară şi o recomandare de la medicul de familie.

Citeste și:  Polițiștii au intervenit la peste 2.600 de solicitări ale cetățenilor și au reținut 736 de permise de conducere, în ultimele 24 de ore

De asemenea, trebuie să achite 50% din cuantumul pensiei. Bilete de tratament pot cere şi asiguraţii sistemului public de pensii, însă, ei vor achita 50% din valoarea tichetului, cu condiţia ca veniturile lor să nu depăşească valoarea salariului mediu, mai scrie sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.