Casa Județeană de Pensii Brașov începe procesul de atribuire a biletelor de tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Brașov anunță începerea procesului de atribuire a biletelor de tratament balnear solicitanților îndreptățiți, asigurate prin unitațile de tratament aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice.

Conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice Casa Națională de Pensii Publice are în proprietate unitățile de tratament balnear – S.C. T.B.R.C.M –S.A.

Astazi, 07.03.2022, Casei Județene de Pensii Brașov i-au fost repartizate un numar de 59 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu Bai, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, cu începere din 09, 10 și 11 – martie (în funcție de stațiune).

Citeste și:  Discursul Președintelui României, Klaus Iohannis, susținut în cadrul recepției oferite cu prilejul Zilei Naționale a României

Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele, nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă pe bază de punctaj.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, începând cu data de 07.03.2022. Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, situat in municipiul Brasov, str. 13 Decembrie nr. 43A – camera nr. 3. Relații suplimentare se pot obtine la numărul de telefon 0268418055 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.