Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49n din data de 12.12.2021 şi-a ridicat câştigul

Ieri, 14 decembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 decembrie 2021, în valoare de 5.606.404 de lei (peste 1 milion de euro).

Câştigătorul este din Tulcea, are peste 50 de ani, este un jucător fidel al Loteriei Române de mai bine 30 de ani şi joacă constant la Loto 6/49, aceeaşi schemă, cod 57, numerele jucate fiind de fiecare dată altele, fără nicio semnificaţie personală.

Încrederea pe care o are în corectitudinea jocurilor organizate de către Loteria Română l-a determinat să fie perseverent şi a fost convins că va câştiga premiul cel mare.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Jucătorul a mărturisit că are convingerea că urarea care i-a fost făcută cu un alt prilej, la ridicarea unui câştig mai mic, tot de la sediul central al Loteriei Române, i-a purtat noroc. A mai declarat că a aflat că este marele câştigător la Loto 6/49, a doua zi, pe 13 decembrie, când şi-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

Câştigătorul a mai spus că va continua să joace ca şi până acum şi speră să câştige şi marele premiu la Joker.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.