Caz șocant în Poiana Brașov: Turistă cu piciorul rupt, lăsată să zacă în fața recepției hotelului

Acuzații șoc aduse de un grup de turiști din Prahova, unui hotel „cu pretenții” din Poiana Brașov.

Potrivit prahovenilor, lucrătorii unității de cazare au tratat cu indiferență o turistă care și-a rupt piciorul la ieșirea din recepția hotelului unde a alunecat pe gheață. Deși incidentul s-a petrecut din pricina unității de cazare care nu a îndepărtat gheața și nici nu a aruncat cu antiderapant pe jos, angajații hotelului au refuzat să sune la 112, lăsând turista să zacă cu piciorul rupt în fața intrării în hotel.

Familia victimei a fost cea care a sunat la SMURD, după câteva minute în care lucrătorii hotelului au privit cu indiferență victima.
Medicii SMURD au transportat victima la Spitalul Județean Brașov unde s-a constatat că femeia a suferit o dublă fractură de gleznă.

Citeste și:  Scene de groază într-o casă din Brașov! Un jandarm a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi. Criminalul a fost găsit într-o baltă de sânge

Ulterior aceasta a fost transportată la Ploiești unde a fost operată de urgență la piciorul accidentat.
Turiștii prahoveni spun că iau în calcul să dea în judecată unitatea hotelieră care nu a curățat gheața din fața recepției și a refuzat să acorde ajutor unui client aflat în pericol.

FOTO: Republikanews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.