Caz şocant la Zărneşti: Un dascăl şi-a ţinut ora de curs sub ameninţarea cuţitului

La numai o lună de la la scandalul de din Prahova, unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată în fața cancelariei de un elev, scenariul se repetă, de data aceasta în județul Brașov, la Zărnești. Un elev de 18 ani a fost ridicat de poliţişti direct din clasă după ce tânărul a ameninţat-o cu un cuţit pe profesoara îşi ţinea ora. Dascălul a reuşit să fugă din clasă şi a chemat poliţia din cancelarie. Tînărul a fost reţinut pentru cercetări, fiind acuzat de ameninţare.

”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani din Zărnești, pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

În fapt, la data de 05 iunie a.c., în timpul orelor de curs, tânărul în cauză ar fi amenințat cu acte de violență, o profesoară din cadrul unității de învățământ la care este elev.

Citeste și:  Salvamontiștii brașoveni deschid ușile "Școlii Altfel" cu ateliere captivante și activități educative

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.