Cazul româncei care a șocat lumea. Cum a primit o maseuza aproape 600.000 euro și de ce o cercetează poliția

Povestea de iubire dintre un milionar din SUA și o maseuza româncă, în atenția procurorilor brașoveni. Bărbatul în vărstă de 63 de ani, căsătorit și tată a 8 copiii, a fost ademenit de fata cu 40 de ani mai tânără. Românca este suspectată de spălare de bani, după ce a primit de la milionarul american sume fabuloase, iar cazul a devenit public, se pare, după o sesizare a unuia dintre ei către presa centrală. Fata l-a cucerit pe american într-un salon de masaj din Italia, unde s-au întâlnit în 2017. Milionarul, căsătorit şi cu 8 copii, a făcut o pasiune pentru româncă și după puțin timp a început să-i transfere în conturi sume mari de bani. În total, aproape 600.000 de dolari. „Voiau să deschidă o afacere în România. Americanul dorea să se mute în România, împreună cu clienta mea”, a declarat Elena Pascu, avocata iubitei americanului.
Bărbatul voia să cumpere împreuna cu amanta sa un apartament în Braşov, iar de aici a pornit scandalul.
Roxana a fost reținută pe o stradă din Brașov imediat ce a ieșit din bancă: avea la ea 231.200 de euro cash și cecuri de 2,15 milioane de dolari.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Tânăra a fost chemată de bancă să îşi lichideze contul în care ţinea banii. După ce a ieşit din banca aflată în Piata sfatului din Brasov, în timp ce mergea cu autoturismul către Sinaia, aceasta a fost reţinută de procurori, care i-au confiscat banii până la finalizarea anchetei.
Procurorii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, i-au găsit în geantă cei 231.200 de euro scoși de la bancă și alte 7 CEC-uri pe numele Jay B Linville. Sumele erau de 5.000 de dolari (5 înscrisuri), 50.000 de dolari și 2.000.0000 de dolari!

Autoritățile suspicteaza o actiune de spălare de bani. Banii sunt acum sub sechestru, chiar dacă milionarul american ar fi încercat să explice provenienţa banilor. Telenovela celor doi continuă: românca s-a întors să facă masaj în Italia, în timp ce bărbatul stă în Brașov, unde speră să reiseasca sa recupereaze banii. Cei doi sustin că sunt împreună in continuare, chiar dacă se afla la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.