Ce a blocat construcția pasajulului de la Trei Alimentare

Planurile Primăriei de reamenajate a intersecției de la „Trei Alimentare”, B-dul 15 Noiembrie – Calea București – Zizinului – Toamnei, sunt ținute în loc de contestațiile depuse de unul dintre cei doi ofertanți care s-au înscris pentru proiectul de resistematizare a zonei. Deși licitația a fost câștigată de unul dintre ofertanți, contestația depusă de pierzător, ține în loc demararea lucrărilor. În prezent, reprezentanții municipalității elaborează un punct de vedere în conformitate cu solicitările Consiliului Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, iar în funcție de decizia acestui organism, licitația își va urma cursul, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov.
Costurile pentru proiectarea acestei resistematizări rutiere este estimat la suma de 369.761 de lei, cu TVA, iar la procedură s-au înscris doi ofertanți, unul din București și celălalt din Onești.

Citeste și:  Nicolae Ciucă și Lucian Bode au venit cu trenul la Brașov

Primăria are planuri mari cu intersecția de la Trei Alimentare. Proiectul de resistematizare presupune amenajarea unui pasaj denivelat, cel mai probabil subteran. Proiectantul va trebui să țină cont de modificarea zonei adiacente intersecției, pentru încadrarea corespunzătoare a sensului pasajului subteran în limitele prevăzute de normativele în vigoare. Și trecerile de pietoni și traseul pentru bicicliști vor trebui reamplasate, astfel încât să ofere maximă siguranță participanților la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.