Ce a pățit femeia din Brașov care a încălcat autoizolarea cu celebra aroganță: ‘Așa domne am ieșit..și ce ? Dacă mă enervez mă duc în tot blocul, care e problema ta acum ?’

Direcția de Sănătate Publică Brașov a aplicat astăzi prima amendă unei persoane care a încălcat măsurile de autoizolare.

Este vorba despre cazul dezvăluit de un polițist brașovean pe Facebook în care povestea cum o brașoveancă venită din Italia a fost găsită în vizită la vecini.

Mai mult aceasta l-a apostrofat pe polițistul care a mustrat-o pentru încălcarea acestor norme, amenințănd că „Asa domne am iesit..si ce ? Daca ma enervez ma duc in tot blocul, care e problema ta acum ?”.

DSP i-a aplicat acesteia amenda maximă prevăzută în aselenea situații, 20.000 de lei și a somat-o pe aceasta să continue să respecte autoizolarea, fiind asigurată că polițistul căruia i-a răspuns cu aroganță o va verifica în continuare.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.