Ce a pățit un brașovean după ce și-a bătut soția și a jefuit-o

La data de 05 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 41 ani din municipiul Brașov, județul Brașov. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 02 septembrie a.c., în jurul orei 06,00, în timp ce se aflau la locuința comună situată în municipiul Brașov,  bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa și i-ar fi sustras o sumă de bani din poșeta personală.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză și au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuință. 

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ” violență în familie” și ”furt”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.