Ce au descoperit polițiștii pe mașina unui șofer care a produs un accident

         La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, în mun. Codlea, jud. Brașov a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale.

   În fapt, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care conducea un autovehicul pe str. Bârsei din mun. Codlea, jud. Brașov, dinspre Brașov spre Sibiu, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de către un bărbat, în vârstă de 50 ani. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

            Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că, plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autovehiculul condus de către bărbatul în vârstă de 31 ani, figurează ca fiind atribuite altui autovehicul.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

            În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 alin. 1 și alin. 2 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.