Ce performanță pentru Kids Tâmpa Brașov: calificare la turneul final al CN de Junioare 4!

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit o performanță foarte frumoasă, obținând calificarea la turneul final al Campionatului Național pentru Junioare 4. Elevele lui George Andrei au avut o evoluție bună la turneul semifinal de la Sibiu, unde au bifat un succes, 3-0 cu ACS Alpha Sport Team Sibiu, și o înfrângere la limită, 2-3 cu CS Muscel Câmpulung, rezultate suficiente pentru am merge între cele mai bune 8 echipe din țară.

„Mă bucur enorm pentru fete și le felicit pentru că au ajuns între primele echipe din țară. Am muncit foarte mult ca să fim aici. Nu ne-a fost ușor, cu această pandemie, dar avem o echipă cu fete foarte talentate, care pot face lucruri incredibile. Pentru noi este un rezultat foarte important această calificare la turneul final, dar nu ne mulțumim doar cu atât. Dacă la ultima participare în campionat am ajuns până în semifinale, iar pandemia a făcut să se oprească tot, acum vrem mai mult. Vom munci foarte mult pentru a ne prezenta în cea mai bună formă la înfruntările care contează, cele care aduc cupe și medalii. Adversarii sunt dintre cei mai puternici, dar nici noi nu suntem mai prejos”, a declarat antrenorul-coordonator al secției de volei de la ACS Kids Tâmpa Brașov, George Andrei.

Turneul final al CN de Junioare 4 este programat în perioada 2-4 iulie, într-o locație ce va stabilită în zilele următoare.
Iată lotul ACS Kids Tâmpa Brașov: Alisia Milu, Maria Crâșmaru, Ana Trandabur, Ioana Tănasă, Sara Vasiu, Miruna Mustea, Ana Fabian, Antonia Bădițoiu, Amalia Gheorghițoiu, Medeea Horvath, Cristina Vătavu, Eliza Rusen.
ACS Kids Tâmpa a mai avut o echipă angrenată în CN de Junioare, cea de Junioare 3, care a făcut și ea o figură frumoasă, ajungând până în turneul semifinal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.