Ce scriu cerșetorii din Măieruș și Apața, pe declarații, de-i lasă Poliția să umble în voie pe străzile Brașovului?

Brașovul invadat de cerșetori. În vreme ce brașovenii stau ‘izolați în case’, sub amenințarea amenzilor, romii se plimbă nestingheriți pe străzi. Și nu câte unul-doi, ci grupuri numeroase. În special zonele comerciale din oraș au fost luate cu asalt de grupuri de romi din localitățile învecinate.

Femei de toate vârstele cu copii în brațe și alți doi-trei agățați de fuste, se năpustesc pe asupra brașovenilor care ies din magazine.

Acești romi veniți din localitățile învecinate ale Brașovului sunt zi de zi în fața acelorași magazine, de parcă ar avea post fix de lucru.

În condițiile în care brașovenii sunt amendați doar pentru că își fac aprovizionarea de la magazinul de peste drum, este curios cum ajung acești romi tocmai din Măieruș, Apața, Feldioara, Augustin, Araci, Arini, în Tractorul, sau în Astra, ori în Noua.

Citeste și:  Cele 54 de sirene din Brașov și Poiană vor fi testate, mâine, în cadrul exercițiului ,,Miercurea alarmelor”

Ne întrebăm, acești cerșetori, nelipsiți din fața magazinelor, au declarații pe propria răspundere și dacă da, cum justifică zilnic o ieșire Măieruș-Piața Astra și retur?

Romii care cerșesc nu se infectează și nu transmit virusul, ei nu trebuie să stea în casă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.