Cea de-a XII-a Conferință Internațională de Știința și Ingineria Materialelor va avea loc în perioada 9-12 martie 2022, la Brașov

Cea de-a XII-a Conferință Internațională de Știința și Ingineria Materialelor va avea loc în perioada 9-12 martie 2022, la Aula Universității Transilvania.

Evenimentul se va desfasura în regim hibrid, on-site și on-line și se va bucura, ca de fiecare dată, de prezența unor personalități recunoscute în domeniu.Mai mult, conferința va fi asistată de o serie de publicații de prestigiu asociate domeniului, precum: Materials Today, Applied Sciences, Materials, Journal of Materials Science, Osteology.

In cadrul conferinței, vom organiza un workshop special, referitor la modul în care se redactează un articol știintific și la strategia de alegere a jurnalului potrivit, unde îi așteptăm pe toți doctoranzii Universității Transilvania și nu numai. Acest workshop va fi moderat de profesorul Henrik Rudolph, editorul șef al jurnalului Applied Surface Science (Elsevier) IF 6,7.

Citeste și:  Tinerii au nevoie de mentori – 64% dintre tineri afirmă că au nevoie de ajutor pentru a începe un business

Mai multe detalii veți găsi pe site-ul conferinței, la adresa www.bramat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.