Cei trei mușchetari ai gastronomiei revin la PRO TV! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor juriza MasterChef România, sezonul 9

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei trei jurați celebri care au marcat primele sezoane MasterChef România, se reunesc pe platoul emisiunii de la ProTV pentru a juriza sezonul 9.

După o absență de 12 ani, trioul de chefi renumiți își revigorează rolurile de mentori exigenți și critici iscusiți, gata să ghideze o nouă generație de pasionați de gastronomie spre podiumul victoriei.

Foto: Ștefan Banu (@banustefan)

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Citeste și:  Sfânta Lumină va fi adusă din nou în România

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Cei trei chefi au mai fost juraţi la MasterChef timp de trei sezoane, în perioada 2012-2014. Sezonul trecut MasterChef a fost difuzat în 2022 şi au jurizat chefii Joseph Hadad, Radu Dumitrescu, Florin Scripcă (Foa).

Citeste și:  Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024

Amintim că în toamna anului trecut Antena 1, televiziunea cu care cei trei aveau contract la momentul respectiv pentru emisiunea Chefi la Cuțite, a anunţat că îi înlocuieşte pe cei trei Chef, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi sorin Bontea, după ce aceştia ar fi refuzat să mai filmeze emisiunea invocând starea de oboseală. Decizia nu a rămas fără urmări. La scurt timp, Antena Group a decis să ia atitudine și i-a dat în judecată pe cei trei Chefi, acuzându-i de încălcarea contractelor.

Vrei să fii următorul MasterChef România? Înscrie-te la casting!

Pasionații de gătit dornici să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile pentru a-i impresiona pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, sunt așteptați la casting. Înscrierile pentru Masterchef sunt deschise chiar acum pe inscrieri.protv.ro. Cel mai așteptat show de cooking se întoarce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.