Cel mai important turneu de snooker se va desfășura la Brașov. Romanian Snooker Trophy 2021!

Cel mai important turneu de snooker se va desfășura la Brașov, în perioada 23-25 iulie. Competiția va avea loc la Brașov, la Clubul sportiv BLACK POT (Str. Zaharia Stancu nr. 25), club care a format cei mai mulți tineri jucători de snooker din România. La Romanian Snooker Trophy sunt așteptați să participe zeci de concurenți din mai multe țări.

În România. avem din ce în ce mai mulți practicanți de snooker, iar aceștia au nevoie de un sistem organizat care să contribuie la dezvoltarea profesională a fiecărui jucător. O dată cu prima ediție a Romanian Snooker Trophy, cluburile de snooker RST (București) și Black Pot (Brașov), ambele certificate de Ministerul Tineretului și Sportului, își unesc forțele sub egida FEDERAȚIA DE SNOOKER RST, pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente ale snooker-ului românesc.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Asocierea celor două cluburi de snooker (RST și Black Pot) în demararea acestui proiect de promovare a snooker-ului din România (FRST), împreună cu susținerea acordată de către celelalte cluburi active, oferă un început promițător pentru o nouă structură organizatorică națională ce dorește a promova valorile acestui sport: eleganță, onestitate, transparență, calitate. Toate aceste lucruri sunt dovedite de interesul acordat al iubitorilor de snooker din toate colțurile țării (Arad, Baia Mare, Bacău, București, Cluj, Iași, Tecuci, Brașov, Suceava, Botoșani, Buftea, Pitești, Craiova, Caracal, Slatina, Hunedoara, Piatra Neamț, Constanța, Oradea, Roman, Onești, Sfântu Gheorghe, Timișoara, și alte localități unde snookerul și-a găsit câte un reprezentant sau participant) pentru participarea la eveniment.

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

Turneul se va desfășura în format knock-out, primul la trei (cel mai bun din 5 jocuri). Regulamentele aplicabile sunt publicate pe https://snookerbucuresti.ro/category/reg-rst/ (inclusiv regulamentul jocului de snooker).

Fiind o competiție de tip Open, orice jucător de snooker poate participa, nefiind necesar ca jucătorii să fie legitimați la vreun club sportiv. Pentru înscrieri fiecare participant trebuie să acceseze www.snookerbucuresti.ro  și să completeze formularul de înscriere. Taxa de participare pentru competiție este echivalentul a 10 euro (50 lei).

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.